e
Banner

Etiketler: proje lojistiği



Proje Taşımacılığında 65 yıllık marka: ÖZNAKLİYAT


Yayın: 26-02-2016
Kategori: Lojistik

Öznakliyat A.Ş., Türkiye’de tamamı kendine ait donanımlı terminalleri, araçları, teknik – elektronik – finansal altyapısı, sektör deneyimi ve deneyimli personeli ile ile hizmet sunan yegane firma olarak Türkiye’de alanında lider firmalar arasında yer alıyor.




Ulustrans zorlu proje nakliyelerini üstleniyor


Yayın: 01-03-2016
Kategori: Lojistik

Ulustrans, Ulusproje olarak markalaştırdığı hizmetleriyle, enerji sektörü için rüzgar türbinleri, dizel / doğal gaz motoru, fabrika taşımaları, jeneratörler ve baraj inşaat ekipmanları gibi birçok proje kargo yükü operasyonunu gerçekleştirdi.




DB Schenker Arkas Çanakkale Köprüsü Projesi’ne talip


Yayın: 17-04-2017
Kategori: Lojistik

Bugüne kadar birçok büyük projenin merkezinde yer almayı başaran DB Schenker Arkas, 2016’da yurtdışında Mısır’daki dev elektrik santrali projesini, yurtiçinde ise Osmangazi Köprüsü ve İzmir Metro Projesi’ni referans listesine ekledi. DB Schenker Arkas Proje Taşımaları Uzmanı Eray Ebil, “Bu süreçte güçlü referans listemizle yakın zamanda gerçekleşmesi planlanan Çanakkale Köprüsü Projesi üzerinde yoğunlaşmış durumdayız” dedi. 
 
 
 




Logicon lojistikçilerin güvenini kazandı


Yayın: 19-04-2017

Konteyner tedariğinde uzmanlaşan Logicon, SOC yükleme ve proje yük taşımacılığı servisiyle de iş ortaklarını destekliyor. Özellikle forwarder ve proje lojistiği yapan firmalara hizmet sunduklarını belirten Logicon Genel Müdürü Murat Türkdoğan, “Tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle ilişkilerimizde sağladığımız güven sayesinde her yıl daha da güçleniyoruz” diyor. 
 
 




Batu enerji ve inşaat sektöründeki projeleri için sahada olacak



Proje ve ağır yük taşımacılığında enerji ve inşaat sektöründeki projelere yoğunlaştıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Ülkemizde gerçekleşen büyük çaplı yatırımlar, proje lojistiği sektörünü de hareketlendiriyor. Proje lojistiğinin Türkiye lojistik sektörü içindeki payı ’a ulaştı. Batu International Logistics olarak, enerji ve inşaat sektöründeki yatırımları takip ederek büyüme hedeflerimize uygun yatırımlar yapacağız” dedi. 
 




ÇABA & MİSNAK’ın “EN AĞIR” PROJELERİ


Yayın: 21-04-2017
Kategori: Karayolu

Ağır yük ve kaldırma hizmetlerinde her biri kendi alanında markalaşmış iki kardeş şirketin tek çatı altında buluşmasından doğan Çaba & Misnak, bu birleşmeyle daha da güçlendi. 2016’da ekipman parkını ve mühendislik kapasitesini artıran, depo yatırımı yapan, yatay genişlemeye giderek dışardan aldığı tüm hizmetleri bünyesine alan şirket, sektördeki ağırlığını devam ettirecek. 
 
 




Militzer&Münch proje gücünü yeni pazarlara taşıdı



Militzer&Münch Türkiye, Avrupa’nın yanı sıra Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika gibi niş pazarlarda üstlendiği işlerle proje lojistiğinin iş hacmindeki payını artıracak. Proje taşımacılığının iş hacimleri içindeki payının %25 olduğunu belirten M&M Türkiye Proje & Satış Yönetmeni Kenan Niron, “Yeni başarılarımız bu oranın artışının hızlanacağı yönünde bize güç vermekte” dedi. 




Tedarik zincirine katılan enerji


Yayın: 18-09-2018
Kategori: Ekonomi Gündemi

Altan Kabakçı - EMTA Group Lojistik Müdürü




Batu fuar lojistiğine odaklandı



Kara, deniz, hava, demiryolu ve intermodal taşımacılık, depo yönetimi, gümrükleme, dış ticaret alanlarında etkili ve entegre çözümler sunan Batu International Logistics, portföyüne fuar taşımacılığını da eklemeye hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Fuar taşımacılığı departmanının kurulması, yeni müşterilerle proje taşımacılığı hacminin artırılması, bu alandaki uzmanlığımızın, servis portföyümüzün ve hizmet verdiğimiz coğrafyanın genişletilmesi bu yılki hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi. 




ÇOBANTUR BOLTAS proje taşımacılığında yüzde 25 büyüme hedefliyor



Türk-Alman lojistik ağı ÇOBANTUR BOLTAS, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da gerçekleştirdiği proje taşımalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Şirketin Türkiye Lojistik Direktörü Cumhur Erzurumluoğlu, uluslararası yapıları ve deneyimli ekipleri sayesinde büyük yüklerin üstesinden başarıyla geldiklerine dikkati çekti. Erzurumluoğlu, ülkelerin yasal prosedürlerini çok iyi bildiklerini ifade ederken, yeni yatırımların da etkisiyle bu alanda 2 yıl içinde yüzde 25 büyüme hedeflediklerini açıkladı.